Monday, July 26, 2010

KEK LAPIS SARAWAK

KEK LAPIS SARAWAK ASLI MENGGUNAKAN 100% MENTEGA GOLDEN CHURN, BASAH DAH TIDAK KERING. MENGGUNAKAN 100% RESEPI ASLI.TAHAN LEBIH LAMA, HOME MADE BUKAN KELUARAN KILANG,

TEMPAHAN DI TUTUP 2 MINGGU SELEPAS PUASA, UNTUK MENGGELAKAN TERLALU BYK TEMPAHAN, KERANA AKAN MENJEJASKAN QUALITY KEK

DI BAWAH ADALAH SENARAI KEK LAPIS BERUKURAN 8 x 3 ( LOAF ) KEK YANG TERSENARAI ADALAH KEK YANG MENDAPAT TEMPAHAN YANG TINGGI



1. KEK LAPIS BIARLAH RAHSIA RM38

2. KEK LAPIS CHEESE COKLAT RM38

3. KEK LAPIS DANGDUT RM36

4. KEK LAPIS GULA APONG RM36

5. KEK LAPIS SISIK IKAN RM35

6. KEK LAPIS DIVA RM35



HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE BAGI SEMENANJUNG







KEK LAPIS SISIK IKAN






KEK LAPIS DIVA






KEK LAPIS BIARLAH RAHSIA





KEK LAPIS DANGDUT






KEK LAPIS CHEESE COKLAT

No comments:

Post a Comment

Jom comment